Қыркүйек, қазан айларында бракераж комиссиясының мүшелері мектеп асханасының жұмысына мониторинг жүргізді, келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасы, тағам дайындау технологиясы, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын бақылау, Мектеп асханасы қызметкерінің азық-түлік пен дайын тағамдарды, ас мәзірін сақтау мерзімдері мен шарттарын сақтауы, дайындық дәрежесі норма мен бекітілген ас мәзіріне сәйкестігі тексерілді, мектеп асханасы қызметкерлерінің міндетті медициналық тексеруден уақтылы өтуін бақылау жүзеге асырылды, күнделікті рұқсат беру-санитарлық-гигиеналық нормаларға сәйкес тексеру, санитарлық ережелермен бекітілген нысан бойынша бракераж журналына тиісті жазбасы бар дайын тағамдардың сапасын күнделікті органолептикалық бақылау. Асхана қызметкерлерінің 3 жиынтығы бар.ыдыстарды, ас үй мүкәммалын, үстелдерді жуу және дезинфекциялау күн сайын санитариялық-гигиеналық нормаларды сақтауға сәйкес жүргізіледі. Мәзір "оқушылардың тамақтану рационы бойынша бірыңғай стандарттар" негізінде жасалған. Асхана қызметкерлері қауіпсіздік ережелерін сақтайды. Есептік кезеңде жаппай оқыту қоры есебінен әлеуметтік қорғалмаған отбасылардан шыққан 17 оқушы тегін ыстық тамақпен қамтылды. Бракераж комиссиясының мүшелері оқушылардың тамақтануына күнделікті бақылау жүргізді. Тамақтану бекітілген кестеге сәйкес жүргізілді. Комиссия асхана жұмысын қанағаттанарлық деп таныды.
Комиссия төрағасы: Янкова Г. Н.
Бракераж комиссиясының мүшелері: Голикова О. В.
Мариничева С.
Молчанова Т. А.
Колбасина Л. И.